Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ Μάθετε Περισσότερα

2310 243 33009:00-21:00

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

0,00 €
Καλαθι Αγορων

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Τρόποι Πληρωμής

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η μέθοδος Αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Ελλάδας.
Μπορείτε να επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή σε περίπτωση που θέλετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση.

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard και άλλες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται μέσω της Viva Payment και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας (αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, CCV) προκειμένου να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας σας.

3. PAYPAL
Η Υπηρεσία PayPal χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του internet και θεωρείται ως ένας από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ALPHA BANK
GR6401407050705002002020151
BLINK MON AE 

Το www.fashionmark.gr σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας θα πρέπει να προχωρήσετε σε κατάθεση ολόκληρου του ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας μας στην τράπεζα Πειραιώς. Η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ισχύει για Ελλάδα και Κύπρο.
Ο αριθμός του λογαριασμού για να προχωρήσετε στην κατάθεση θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μόλις επιλεχτεί για να πραγματοποιήσετε την κατάθεση. Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά ή με e-mail στο infο(papaki)fashionmark.gr. Η δέσμευση των προϊόντων ισχύει για για τρεις (3) εργάσιμες μέρες. Σε περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας σας δεν θα ολοκληρωθεί μέσα στο χρονικό περιθώριο των 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα.

Δελτίο Νέων

Έχοντας ενημερωθεί από την Δήλωση Απορρήτου

Θα πρέπει να δώσετε τη συγκατάθεση σας για να εγγραφείτε.
JOIN US ON SOCIAL