Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 30€ Μάθετε Περισσότερα

2310 243 33009:00-21:00

Συνέχεια στο Κυρίως Περιεχόμενο »

0,00 €
Καλαθι Αγορων

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.

Τρόποι Αποστολής & Επιστροφές

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα σας αποστέλλονται μέσω εταιρίας courier σε όλη την Ελλάδα, στην πόρτα σας, και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:

- ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 30€*

- 3,90€ για παραγγελίες κάτω των 30€

*Η δωρεάν αποστολή δεν ισχύει για προϊόντα που είναι σε προσφορά (κατηγορία προσφορές) και 1+1 δώρο.

Ισχύουν επίσης:
α) Αλλαγή και Επιστροφή
β) Άμεση παράδοση από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

ΚΥΠΡΟΣ
Η αποστολή των προϊόντων σας για την Κύπρο γίνεται μέσω της εταιρίας Courier και επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 7€ ανεξαρτήτως όγκου της παραγγελίας.
Για παραγγελίες από 150 ευρώ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν ανεξαρτήτως όγκου της παραγγελίας σας.

*Σε περίπτωση αλλαγής επιστροφής προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης και Αττικής αποστέλλονται με την ELTA Courier και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες μέρες.
Οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 3-5 εργάσιμες μέρες.
‘Όλες οι παραγγελίες επεξεργάζονται την ίδια μέρα και παραδίδονται στην εταιρεία courier την επόμενη εργάσιμη, (εξαιρούνται αργίες και Σαββατοκύριακα) εφόσον η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 15:00.
Οι παραγγελίες για Κύπρο παραδίδονται σε 3-5 εργάσιμες μέρες. Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στην εταιρεία courier θα ειδοποιηθείτε μέσω e-mail με το tracking number της αποστολής σας, προκειμένου να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της, μέχρι να φτάσει σε εσάς. Σε περίπτωση καθυστέρησης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 2310 243330.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών και ζητήστε την αντικατάσταση του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. 
Η εταιρεία μας σας δίνει την διευκόλυνση να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας, κατόπιν συνεννόησης μέσω της ELTA Courier με χρέωση 3,90€.

Η διαδικασία επιστροφής του προϊόντος είναι πολύ απλή:
Αρχικά μας ενημερώνετε με e-mail στο infο[papaki]fashionmark.gr για τους λόγους επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.
Κατόπιν, εσωκλείστε την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.
Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να καλέσετε την ELTA Courier της περιοχής σας και να ζητήσετε παραλαβή από τον χώρο σας. Εναλλακτικά , μπορείτε να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα ELTA Courier και να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας απευθείας από εκεί με εντολή χρέωσης παραλήπτη.
Η χρέωση των 3,90€ καταβάλλεται από εσάς με μετρητά στον εκπρόσωπο της εταιρείας Courier κατά την παράδοση της νέας παραγγελίας αντικατάστασης η οποία αποστέλλεται από εμάς αμέσως μόλις λάβουμε στην αποθήκη μας την επιστροφή της αρχικής σας παραγγελίας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας ευθύνη και χρέωση. Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, αναλαμβάνετε τα έξοδα επιστροφής, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.
Για τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση ή προσφορά (π.χ. 1+1), δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

ΚΥΠΡΟΣ
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και να ζητήσετε την αντικατάσταση του με άλλο μέγεθος ή άλλο προϊόν. 
Τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν εσάς.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων για μέρος ή για σύνολο της παραγγελίας σας, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εσάς και το ποσό της επιστροφής θα κατατεθεί στον λογαριασμό σας εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της επιστροφής σας στην αποθήκη μας.
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής/ αντικατάστασης είναι:
1. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.
2. Το προϊόν πρέπει να επιστραφεί στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε , χωρίς φθορές , χωρίς κανένα ελάττωμα (με την επιφύλαξη της επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος) πλήρες και εντός της συσκευασίας του με όλες τις ετικέτες του (π.χ αυτοκόλλητα , σήμανση μάρκας κ.λ.π) ενώ στο δέμα θα πρέπει να περιέχεται η απόδειξη αγοράς.
3. Αναφορικά με όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με την υγιεινή -π.χ μαγιό εσώρουχα κ.λ.π θα πρέπει να μην έχει παραβιαστεί ή και φθαρεί η συσκευασία τους και να μην έχει αφαιρεθεί το προστατευτικό αυτοκόλλητο υγιεινής.
4. Μέχρι την στιγμή που το προϊόν θα φτάσει σε εμάς, βρίσκεται σε δική σας ευθύνη συνεπώς είναι σημαντικό να φροντίσετε για την ασφαλή μεταφορά του ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημία και ως εκ τούτου αδυναμία επιστροφής του.
5. Η διεύθυνση στην οποία θα αποστείλετε το προϊόν είναι: BLINK MON AE, Τσιμισκή 100, Θεσσαλονίκη , Τ.Κ 54622, ΤΗΛ. 2310 243330
Δελτίο Νέων

Έχοντας ενημερωθεί από την Δήλωση Απορρήτου

Θα πρέπει να δώσετε τη συγκατάθεση σας για να εγγραφείτε.
JOIN US ON SOCIAL